Мешканця Рівненщини забив палицею психічно хворий (ФОТО)

Труп виявив юнак

Бездиханне тіло чоловіка шостого червня ввечері поблизу річки у селі Кошатів, Здолбунівського району виявив 17-річний місцевий юнак. Поліцейські становили та затримали чоловіка, який підозрюється у вчиненні злочину. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області:

Слідчо-оперативна група на місці події виявила мертвим 58-річного місцевого жителя. На тілі чоловіка експерти виявили численні рани голови, садна тіла та зламані ребра. Зі слів односельчан, чоловік не мав постійного місця проживання, однак за допомогу по господарству мешкав у знайомих.

Правоохоронці встановили, що того вечора він разом із місцевою жінкою розпивали спиртні напої. За місцем проживання останньої у чоловіка виник конфлікт з її 37-річним братом. У ході сварки останній наніс численні удари дерев’яною палицею по голові та тілу гостя.

Після сутички зловмисник допоміг дійти до річки та покинув стікаючого кров’ю чоловіка. А вже за кілька годин його виявив мертвим юнак, який проходив повз.

У ході слідчих дій встановлено, що зловмисник перебував на обліку як психічнохворий. Комплексна психолого-психіатрична експертиза встановлюватиме, чи чоловік осудний. Його затримали та повідомили про підозру у вчиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричини смерть потерпілого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень