Сумнівні автівки та підроблені документи на Рівненщині виявляють фахівці сервісних центрів МВС

Скільки таких в області

Викрадені автівки та підроблені документи на них зустрічають у сервісних центрах МВС Рівненщини.

Найчастіше у сервісних центрах виявляють автомобілі з підробленими номерами кузова.

До прикладу, у травні сервісні центри МВС у Дубні та Сарнах  виявили Mercedes-Benz та Opel Kadett зі зміненими номерами кузовів.  Маркувальні позначення номерів кузовів даних автомобілів  були механічно знищені, а нові номери були нанесенні самостійно. 

Загалом з початку року спеціалісти сервісних центрів МВС області виявили шість таких автомобілів.

Щоб не купити автомобіль із перебитими номерами кузова чи двигуна, варто звернутись до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто в присутності продавця і покупця.

 

Договір купівлі-продажу можна укласти безкоштовно при перереєстрації транспортного засобу та заповнюється адміністратором в електронній формі, – розповіла речниця сервісного центру МВС Рівненщини Ярослава Княжинська.

Так, лише за травень у сервісних центрах МВС Рівненщини спеціалісти оглянули 4881 транспортний засіб.

Під час огляду перевіряють ідентифікаційні номери та реєстраційні документи. У випадку проведення експертного дослідження транспортного засобу спеціалісти встановлять відсутність чи наявність  ознаки пошкодження, підробки чи заміни номерів двигуна, шасі або кузова, заміни панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу та підроблення реєстраційних документів.  

 

Огляд автомобіля безкоштовний та є обов’язковим.  А експертне дослідження – платна послуга. Його  проводять на розсуд власника авто, якщо виникли сумніви щодо вірогідності певних даних.

Крім того, у роботі сервісних центрів МВС Рівненщини трапляються випадки, коли  вони  виявляють не лише підроблені номери кузовів чи двигунів, а й документи. З початку року виявлено 3 несправжніх свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та 8 посвідчень водія.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень