Мешканці Рівненщини долучилися до всеукраїнcького флешмобу проти поборів в освіті

Він шириться у соцмережі Фейсбук

На фото - Володимир Котяш

Обурені поборами у школах українці поширюють свої фото з аркушем паперу в руках, на якому написано "# ЯПротиПоборівВОсвіті".

До флешмобу приєдналися мешканці Дубна. Так, Анна Нестеренко написала:

Цілком підтримую і відстоюю думку про те, що освіта в Україні повинна бути безкоштовною, а благодійність зі сторони батьків - справою добровільною. Батьківські внески не повинні бути примусовими, фіксованими. Благодійність в освітніх закладах повинна, врешті, набути характеру законності, прозорості та звітності.

 

Підтримую ініціативу створення благодійних рахунків при освітніх закладах, куди за бажанням батьки переказуватимуть кошти таємно і якщо змога.

 

Також вважаю за необхідне створення громадських організацій з числа батьків при закладах навчання, котрі брали б активну участь у створенні стратегії розвитку закладу та займалися написанням проектів з метою залучення грантових коштів від міжнародних донорів для покращення умов навчання і розвитку дітей у закладах освіти Дубна.

Анна Нестеренко

Мешканець Дубна Костянтин Себало написав таке:

Освіта, як і інші державні установи, вражена корупцією і вірусом руйнівного паразитизму! Це - останній пацифістичний флешмобик, а далі, вилупки, починайте боятися за свою смердючу шкуру!!!!

Костянтин Себало

Cергій Раковський

Окрім цього, у межах флешмобу у соцмережі поширюють відео з таким коментарем:

Складно боротися із корупцією в освіті, яка є сьогодні. Цим відеороликом хочемо донести тим батькам, які стверджують, що без батьківських коштів всі освітні заклади країни - розвалилися б. Це неправда! Змусьте чиновників працювати та припиніть боятися. Шановні батьки, навчіться користуватися своєю головою, а не головою Голови батьківського(бандитського) комітету Не може благодійний внесок бути ФІКСОВАНОЮ сумою - це вже корупція. І правоохоронні органи допоможуть боротися із цим.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень