Мешканці Квасилова можуть користуватися послугами рівненського ЦНАПу

За словами начальниці центру Наталії Хомич, майже усі сервіси стали доступні жителям тергромади з нового року

Мешканці Квасилова можуть користуватися послугами рівненського ЦНАПу.

Майже увесь перелік послуг став доступним для жителів селища з Нового року, каже директорка рівненського центру надання адмінпослуг Наталія Хомич:

Фактично, з Нового року повним переліком послуг жителі смт Квасилів можуть скористатися у Рівненському центрі надання адміністративних послуг, окрім реєстрації та зняття з місця проживання.

Начальниця рівненського ЦНАПу Наталія Хомич.

Реєстрацію та зняття з місця реєстрації ще має покласти на відповідне управління сесія Рівнеради, зауважила Наталія Хомич.

Зауважимо, що мешканці Квасилова можуть користуватися послугами, які стосуються регулювання земельних відносин, розповідає начальниця відділу адміністративних послуг Рівненського ЦНАПу Тетяна Пацалюк:

Мешканцям Квасилова доступний увесь перелік послуг щодо врегулювання земельних відносин. Уже протягом кількох днів приходять до нас мешканці смт Квасилів, приносять документи, які ми даємо на розгляд Рівнеради.

 

Хочу наголосити, що законодавство у сфері адміністративних послуг передбачає, що ці документи можуть бути надіслані поштою, тож громадяни, замість того, щоб їхати до ЦНАПу, можуть надіслати нам документи у найближчому поштовому відділенні.

Начальниця відділу адміністративних послуг Тетяна Пацалюк.

Найпопулярніша послуга – це відведення земельної ділянки у власність, розповідає Тетяна Пацалюк.

Також у рівненському центрі надання адмінпослуг для мешканців Квасилова розпочала роботу гаряча лінія за номером 097 743 00 43.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень