Рівняни налякані терактами

Вони повідомляють рятувальників про підозрілі предмети і вважають, що ті можуть становити загрозу населенню

За минулу добу мешканці області двічі повідомляли працівників Служби порятунку про виявлення підозрілих пакунків. Вони вважали, що це може становити терористичну загрозу. Так, підозрілі предмети виявили у Здолбунові під час обстеження колії на залізничній станції, а також у Рівному на вул.Коновальця.

Представник прес-служби ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник каже, що надзвичайники їх перевірили – небезпеки вони не становили.

– Після детального обстеження не було виявлено жодних ні вибухонебезпечних, ні отруйних, ні хімічних речовин.

Було також з‘ясовано, що в одному пакунку було сміття, інший - з особистими речами чоловіка, особу якого встановлено. Рятувальники закликають, зважаючи на ситуацію в державі та за її межами, не втрачати пильність і в подальшому також повідомляти про невідомі знахідки правоохоронцям.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень