Мешканка Рівного вимагає безпечного руху в районі пивзаводу

За її словами, перехрестя вулиць Соборна – Петра Могили, Соборна – Коперника, Соборна – Дворецька (в районі пивзаводу) дуже перевантажені: там постійний потік транспорту та пішоходів. І не лише у час-пік.

Проблему порушила у соцмережі Фейсбук рівненська журналістка Марина Фурс. Вона повідомляє, що вище названі перехрестя або зовсім не облаштовані пішохідними переходами, як от Соборна – Петра Могили чи Соборна – Коперника, або існуючі пішохідні переходи потребують доопрацювання. Ситуація тут, за словами Марини Фрс, не лише сприяє частому виникненню транспортних заторів, а що найголовніше – створює загрозу для життя та здоров’я як водіїв, так і пішоходів.

Чому звернула увагу на цю проблему, Марина Фурс пояснила так:

Я тут живу, і щодня по кілька разів гуляю зі своєю донькою, або просто йду у справах. Кожного разу, переходячи дорогу не по пішохідному переходу (бо їх там просто немає), хвилююся за себе і свою дитину. На таку ж небезпеку наражають себе і інші пішоходи. Особливо діти, адже поруч знаходяться школа та дитячий садочок. 
Виправити ситуацію, нанести розмітку і встановити знаки – не коштуватиме багато для міського бюджету. Але натомість допоможе запобігти трагедіям та зробити наше місто безпечнішим.

 

За словами жінки, щоб вирішити проблему, досить намалювати «зебри» та встановити знаки пішохідного переходу на перехресті вулиць Соборна-Коперника та Соборна-Петра Могили, а також встановити світлофор за вимогою на пішохідному переході по вулиці Соборній навпроти вулиці Петра Могили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень