Мешканка Рівного вражена людяністю таксиста

Адже він виручив її родину у тяжкий момент

Йдеться про водія таксі служби "305" ("1505") Олександра Бондарчука.

Рівнянка Сніжана, яка не хоче розголошувати свого прізвища, розповіла Радіо Трек:

У той день, 28 лютого, моєму батьку робили складну операцію у Рівненському обласному онкодиспансері. Потрібна була кров для переливання. І ми поїхали в обласну станцію переливання крові.

 

Взявши контейнер з кров'ю, вийшли на вулицю, щоб впіймати таксі. І тут якраз під'їхало авто Олександра Бондарчука. З нього вийшла жінка, яка теж поспішала у станцію переливання крові, бо у неї, виявляється, у пожежі обгорів чоловік ( це ми вже дізналися згодом).

 

Ми підійшли до авто. Повідомили, що потрібно їхати в онкодиспансер, запитали про ціну. "Сідайте, домовимося, - відказав Олександр. - Що це таке сьогодні, що стільки людей у такі місця вожу?" Хоча вартість економ-поїздки на таксі була 55 гривень, водій не взяв з нас ні копійки.   

За словами споживачки, Олександр Бондарчук потім ще їх виручав із поїздками до батька у медзаклад і знову не брав гроші. З'ясувалося, що він також не взяв ні копійки з тієї жінки, у якої обгорів чоловік. Тож Сніжана безмежно вдячна водію за таку людяність:

Лікувати тяжку недугу нині дуже дорого. І на проїзд до батька у медзаклад доводиться щоденно витрачати значні кошти. Тож Олександр Бондарчук дуже нам допоміг у скрутну хвилину. Тому велике дякую йому від всієї нашої родини.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень