Мешканка Рівненщини на чотири дні «забула» про свого однорічного сина

Немовля виявила бабуся горе-матері

До поліції звернулась 64-річна мешканка Вараша та повідомила, що виявила в квартирі 19-річної онуки її однорічного сина, залишеного без нагляду.

Хлопчик кричав, плакав і був наляканий.

Бабуся, яка випадково навідалася у гості, чотири дні прочекала матір свого внука, весь час доглядаючи за дитиною.

Як з’ясували правоохоронці, у молодої матері двоє дітей. Старшого, дворічного сина, вона віддала на виховання своєму цивільному чоловікові, що проживає в іншому районі Рівненської області. А молодшою дитиною опікується самостійно.

Залишивши сина самого вдома, мати поспішила у «невідкладних» справах –погуляти із друзями. Знаючи, що у квартирі залишається немовля, надто не переймалася.

Після прогулянки пішла ще й на день народження до своєї подруги. Святкування затягнулося.

Вживаючи спиртне та відпочиваючи, горе-матір не згадувала про сина, не навідувалась додому, та не телефонувала до родичів, щоб попросити наглянути за дитиною.

І лише через чотири дні, нагулявшись досхочу, згадала про свій материнській обов’язок.

За фактом ухилення від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя та виховання неповнолітніх дітей щодо безвідповідальної матері правоохоронці винесли постанову про правопорушення, передбачене частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та наклали штраф усього лиш 51 гривню.

Окрім цього, з метою забезпечення прав та свобод дитини про вказаний факт працівники ювенальної превенції повідомили службу в справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради  та Вараський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Про подію повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень