Мешканець Рівненщини хотів приєднатися до терористів "ЛНР"

Він планував стати мінометником бойовиків

У Рівненській області затримали місцевого мешканця, який намагався приєднатися до одного з незаконних збройних угруповань терористичної організації «ЛНР».

Перебуваючи на початку 2015 року на території Російської Федерації в пошуках роботи, 26-річний мешканець Сарненського району отримав контакти осіб, які вербували бойовиків. Про це повідомляє прес-група Служби безпеки України.

Після повернення в Україну він зв’язався з мешканкою Алчевська, яка є представником створеного російськими спецслужбами НЗФ "Призрак", та громадянином РФ на прізвисько "Фомич", уродженцем Смоленська. Росіянин зараз проживає в Луганську, є членом виконкому партії "Друга Росія", керівником терористичного руху "інтербригади" та керує артилерійським підрозділом бойовиків у "ЛНР".

У ході спілкування зловмисник забажав незаконно прибути на тимчасово окуповану територію Луганської області та як мінометник вступити до складу терористичного угруповання.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень