Мешканець Рівненщини бив по артснаряду сокирою, доки той не вибухнув (ФОТО+ВІДЕО)

Юнак збирав металобрухт

Хлопець, який постраждав унаслідок вибуху артснаряду, бив по ньому сокирою. Так він намагався вибити вміст бомби. Його доправили до Дубенської ЦРЛ з численними травмами та опіками.

Поліцейських і рятувальників викликав рівнянин, чию машину пошкодив уламок бомби. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області: 

На місці пригоди слідчо-оперативна група встановила, що 19-річний мешканець Смиги Констянтин Дроздович тривалий час збирав металобрухт на полігоні сусіднього села Переросля.

Останнього разу приніс звідти додому частину якогось військового снаряду та намагався сокирою вибити із нього наповнення, в результаті чого стався вибух.

Один із уламків на відстані близько 60 метрів від епіцентру події влучив в автомобіль «КІА», що рухався вулицею селища, пошкодивши капот і переднє крило. Його водій, 29-річний рівнянин, викликав поліцію та надзвичайників.

Вибухотехніки припускають, що це була передня частина снаряду, котра містила в собі детонатор, але остаточний висновок зробить експертиза.

У поліції розпочато досудове розслідування за фактом незаконного поводження бойовими припасами або вибуховими речовинами за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень