Мер Рівного поскаржився, що МЕГУ не віддає дитсадок на Північному

Хоча є відповідне рішення суду

Як ми писали, влада міста виграла суд про повернення в комунальну власність довгобуду дитсадка на вулиці Коновальця, 16, що у мікрорайоні Північний. Досі це приміщення належало МЕГУ, який купив його ще у 2007 році, щоб зробити приватний дитсадок, однак так цього і не зробив. Тому влада міста договір продажу через суд скасувала.

Але, як повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко, керівництво університету досі не поставило підпис на документі про передачу місту дитсадка:

Мене у цій ситуації хвилює лише одне: коли МЕГУ поставить підпис на те, щоб забрати дитячий садок, тому що переходить уже всі межі. Є рішення суду. І напевно, виконавча служба повинна втрутитися. Тому що є домовленість на всіх рівнях: і з обласною адміністрацією, і мені особисто, наприклад, телефонував міністр Мінрегіонбуду Зубко, питав саме про цей дитячий садок, у мене була з ним розмова. Держава готова дати кошти на його відновлення. Шкода втратити ці кошти.

За словами міського голови, як тільки дитсадок передадуть у комунальну власність, місто зможе подавати заявку на фінансування його відновлення з Державного фонду регіонального розвитку.

Нагадаємо, що МЕГУ, у свою чергу, вимагає від влади міста повернути йому 8 мільйонів гривень, потрачених на довгобуд дитсадка. І має рішення суду щодо цього на свою користь. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень