«Меня родители выкинули просто на улицу!»: одкровення живодерки з Запоріжжя (ВІДЕО)

Каже, що плакала після кожного вбивства

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 [media=192561]

Напередодні Україною прогриміла жахлива історія.

Група живодерів у селі Запорізької області знущалися та вбивали тварин. На роликах 24-річна дівчина катувала бідолах, а також показувала еротику.

Відео викладали у соцмережі «ВКонтактє». За доступ до групи з роликами користувачі платили гроші.

Як повідомляє видання «Факти», яке опублікувало відео, дівчина зізналася, що на злочин пішла через скрутне становище та складне дитинство:

Я нічого не заперечую. Таке було. Це було під тиском. У мене не було іншого вибору. Я розумію, що вибір є завжди. Можна було зробити щось інше, – заявила дівчина.

Вона зізналася, що з дитинства їй доводилося терпіти насильство з боку батьків.

Залишилися шрами. Виходить, що у мене немає свого житла. Мене батьки виписали. Не дали можливості існувати. Викинули просто на вулицю. Били руками, ногами, шлангом. Різними важкими предметами. У школі про це всі знали. Але я ж не могла здати своїх батьків, щоб не потрапити в дитячий будинок, – розповіла підозрювана.

За її словами, після школи батьки вигнали її з дому, позбавили реєстрації місця проживання.

Після школи працювала в АТБ, знімала житло. Потім знайшла оголошення тут. Людина запропонувала заробляти мені у такий спосіб. Він пояснив мені, що це не порнографія, – зазначила дівчина.

Цю ідею я не сама вигадала. Він мені пояснив, що так можна робити. Олександр – господар будинку. Він пояснив, що люди готові за таке давати гроші. Я спочатку не погоджувалася. Але він потім заблокував всі мої картки. Заблокував телефон, – зазначила підозрювана.

Вона додала, що свою провину визнає і кається.

– Я перед усіма сильно перепрошую. Я відчуваю свою провину. Навіть без тиску людей, я розуміла свою провину. Я буду співпрацювати зі слідством. Коли це все закінчиться, я буду жити нормальним, спокійним життям. Я не буду цим займатися. На роботу влаштуюся, переїду, – підсумувала 24-річна дівчина.

За поширення порнографії та жорстоке поводження з тваринами підозрюваним загрожує до 8 років за ґратами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень