«Мене закидали помідорами», - мама з Рівного, яка обурювалася критиці лімузину на випускний

Жінка поскаржилася на журналістів

Керівник модельного агентства "Панна" Вікторія Дембіцька вчора виставила гнівне повідомолення у соцмережі Фейсбук, захищаючи право дітей на використання лімузину на випускний. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації «Позакривайте свої пельки!», - мама випускниці з Рівного про критику лімузину на випускний

Тепер Вікторія Дембіцька скаржиться на журналістів:

Вікторія Дембіцька Знаєте що зараз відбувається? Журналісти накинулись на мене за захист дітей! Ось вам рівень! І ще й мої приватні повідомлення Антоніна Торбіч перекрутила і без дозволу виставила як інтерв'ю, не проінформувавши мене про це! І говорить про закон! Ммда! Ось вам правда життя! За захист дітей закидали мене помідорами!!!!

Таке обурення Вікторії Дембіцької викликала стаття на сайті "Четверта влада", у якій журналіст Антоніна Торбіч звернула увагу на те, що випускники школи "Центр Надії" під час катання містом на лімузині на випускний пили з келихів щось схоже на шампанське.

Антоніна Торбіч у публікації зазначила, що, згідно із законодавством, за розпивання алкоголю в громадському місці дітьми до 16 років поліція мала б скласти адмінпротокол на батьків.

Якщо ж тим, хто розпиває алкоголь у громадському місці, є 16 років і більше, то штраф накладається на них. 

До речі, Антоніна Торбіч відповіла на повідомлення Вікторії Дембіцької у Фейсбук стосовно закидання помідорами, зауваживши:

Антоніна Торбіч Пані Вікторіє, це прекрасна ідея. Оприлюдніть нашу перепису, чи хоча б самі її гляньте. І переконайтеся, що я представилася журналісткою, і повідомила, що невеличкий матеріал на сайт готую з цього приводу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень