Меган Фокс розповіла, чому її звільнили з «Трансформерів»

Її гучну сварку з режисером пам’ятають донині

Скандальне звільнення Меган Фокс із серії фільмів «Трансформери» і сварку з режисером Майклом Беєм багато хто пам'ятає досі. Нагадаємо, у 2009 році дівчина прилюдно назвала його Гітлером, після чого Бей звільнив її. В інтерв'ю Cosmopolitan UK Меган розповіла про свої переживання і висновок, який вона зробила після сварки з режисером.

«Все, що мені потрібно було зробити, - це вибачитися, але я відмовилася. Це не кращим чином вплинуло на мою кар’єру. Але без цього я б не стала тією, ким є зараз. У 23 роки я була дуже самовпевненою, і це було моєю помилкою. Я дійсно думала, що я якась Жанна д'Арк», - зізнається актриса.

Зрештою, Меган зуміла помиритися з режисером, але тільки через кілька років, а в її кар'єрі тривалий період не було особливо успішних картин.

«Це був безцінний досвід, я рада, що він був у моєму житті», - говорить Фокс.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень