Медзаклад Рівненщини став кращою спорудою України (ФОТО)

Володимирецька центральна районна лікарня стала переможцем конкурсу на кращі будинки і споруди, збудовані на території України у 2015 році. Медзаклад посів 3-є місце у номінації «Об’єкти громадського призначення».

До складу журі конкурсу увійшли фахівці будівельної галузі, серед яких – представники Мінрегіонбуду, архітектурно-будівельної інспекції, Академії будівництва України, спілки архітекторів, науково-дослідних інститутів.

Нагадаємо, урочисте відкриття лікувального корпусу Володимирецької ЦРЛ після реконструкції відбулося у січні 2016 року.

Варто зауважити, що вартість робіт з реконструкції поліклініки склала 35,2 млн гривень, з них у 2015 році з держбюджету було виділено 25,7 млн гривень. А 11,6 млн гривень було витрачено на закупівлю сучасного медичного обладнання. В ході реконструкції поліклінічного корпусу під лікувальний, з`явилося хірургічне відділення на 19 ліжок з операційним блоком, відділення анестезіології та інтенсивної терапії, приймальне відділення та консультативно-діагностична поліклініка на 250 відвідувачів.

Володимирецька центральна районна лікарня забезпечує вторинною медичною допомогою 64 тисячі жителів району, з них близько 20 тисяч - діти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень