Майже втричі більше вболівальників і міжнародні змагання. Рівненський «Авангард» хочуть реконструювати (ВІДЕО)

Презентація відео була сьогодні

На реконструкцію рівненського футбольного стадіону «Авангард» місто готове виділити 50 млн гривень. Про це повідомив міський голова Володимир Хомко на презентації проекту реконструкції стадіону.

Проектант від компанії "Артпростір" Олексій Олексюк зазначив, що оновлений стадіон матиме 13,5 тисяч місць, а це майже втричі більше за теперішню кількість. Цього досягли за рахунок розширення двох трибун. Саме футбольне поле буде з підігрівом та дренажними системами.

Не забули й про світло: більшу частину ламп розташують по периметру трибунного накриття. Також для легкоатлетів збільшать кількість бігових доріжок – замість 6 їх буде 8. Передбачені приміщення, де спортсмени зможуть тренуватися. Проектанти орієнтувалися на європейські стандарти. Таким чином стадіон зможе приймати міжнародні змагання. 

Для того, аби втілити усе вищесказане в життя, потрібно 110 млн гривень.

Мер Рівного заявив, що на поточний рік міський бюджет має близько 50 мільйонів і готовий почати роботу над стадіоном після найближчої сесії міської ради:

50 мільйонів є  у нас з вами. Якщо ми залучимо ще 10 мільйонів на комерцію, то половину стадіону зможемо профінансувати до кінця року. Але так не станеться, адже буде проблема з проходженням експертизи та отриманням дозволів. Але якби так почалося, то ми в квітні вже можемо виділяти 50 млн на будівництво.  

Працювати над реконструкцією планують починати восени, адже потрібен час на те, щоб обрати будівельну компанію та пройти всі бюрократичні перевірки. Керуватиме реконструкцією стадіону заступник міського голови Віталій Герман.

Як пояснив Хомко, це його напрямок – він цим і займатиметься. Ремонтні роботи проводитимуть в 4 етапи. Кожну трибуну ремонтуватимуть по черзі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень