Майже два десятки швидких за понад мільйон доларів дали Рівненщині (ФОТО)

Їх розподілили по районам

 

Рівненщина отримала 18 карет швидкої допомоги у рамках субпроекту Світового банку.

Машини повністю обладнані усім необхідним, аби надати допомогу при переломах, зупинках серця, ускладненнях хвороб тощо. Кожен район Рівненської області отримав ключі від однієї швидкої.

Також по машині дали рівненській міській та обласній лікарням. Гучна церемонія передачі з чиновниками, поліцейськими та знімаючим дроном відбулася сьогодні об 11:30, попри складні погодні умови.

Детальніше про сам проект розповість керівник групи підтримки проекту Світового банку Сергій Рибачок:

Рівненщина – одна з областей, яка виборола право брати участь у проекті МОЗ і Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

В рамках цього проекту станом до 20-го року реалізують велику кількість заходів. Це і ремонтні роботи, і закупка тисяч одиниць медобладнання.

Самі ж швидкі прибули з Франції. Кожна коштує близько 64 тисяч доларів. Вцілому Світовий банк витратив на них близько 1 млн 200 тис доларів.

Обладнання нове та відповідає стандартам, попри це медпрацівникам не потрібно заново вчитися, лише пройти попередній інструктаж. Основне призначення машин – доправляти хворих з районів в обласну лікарню.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень