Майже чотири десятки порушень: як на Рівненщині зважували автомобілі

Запрацював відремонтований комплекс для зважування машин

На Рівненщині після капітального ремонту розпочав роботу стаціонарний пункт габаритно-вагового контролю. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Комплекс для зважування транспортних засобів діє в селі Опарипси Радивилівського району на ділянці 434 км автодороги державного значення М-06 «Київ-Чоп».

За перший день роботи інспектори управління Укртрансбезпеки спільно з патрульними виявили 6 випадків перевезення вантажів з перевищенням допустимих вагових параметрів.

На порушників складено відповідні протоколи та нараховано плату за проїзд у розмірі 827,85 євро.

Також більше 30 протоколів виписано патрульними за порушення правил дорожнього руху, а саме за відмову заїзду на пункт зважування. Так, черга автомобілів-порушників сягала декілька кілометрів.

Нині в області є три майданчики для зважування, розповідає заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

Таким чином на сьогодні у нас є три майданчики для зважування автотранспорту. Ще два пересувних діють на трасі «Київ-Чоп» біля Корця та на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу Олександрії. Звісно, щоб робота була ефективнішою, таких місць для зважування має бути значно більше, тоді вже зможемо говорити про результативність наших заходів. Адже нам важливо не допустити рух перевантаженого транспорту дорогами, які ми будуємо. Над цим ми сьогодні і працюємо: у планах – обладнати пересувні комплекси біля Острога, а також поблизу Сарн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень