Майже 600 тис. грн – «на вітер»: у Рівному попередили розтрату державних коштів

Через суд

Сталося це у квітні торік.

Одне з комунальних підприємств Рівного уклало договір закупівлі з приватним товариством щодо виготовлення робочого проєкту будівництва покрівлі комунального закладу.

Звіт про укладення договору з'явився на сайті публічних закупівель «ProZorro». Вартість робіт згідно з договором становила майже 600 тисяч гривень, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на пресслужбу Рівненської обласної прокуратури.

Втім, угоду уклали за відсутності бюджетних призначень, що суперечить бюджетному кодексу України та з порушенням Закону України «Про публічні закупівлі».

 

До того ж прокурори з'ясували, що на виготовлення проєкту склали два аналогічні договори, за виконання яких замовник має сплатити з бюджету вдвічі більшу суму за той же обсяг робіт.   

Так, у суді спірний договір визнали недійсним.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень