Майже дві сотні навчальних закладів Рівненщини – на карантині

У лабораторному центрі показали, що це за заклади

Станом на четвер, 15 лютого, у Рівненській області на карантині тисячі учнів навчальних та позашкільних навчальних закладів. Таку інформацію надали фахівці Рівненського обласного лабораторного центру:

У зв’язку з високою захворюваністю на гострі респіраторні інфекції серед школярів, станом на 15.02.2018 року у 176 загальноосвітніх закладах області припинено навчання. Школярі будуть на вимушених канікулах щонайменше до кінця тижня.

Де саме школярі будуть на вимушених канікулах та чи пропонуватимуть продовжити карантин щонайменше до на наступного тижня, знає завідувач епідвідділу обласного лабораторного центру Віктор Мороз:

Пропонувати ми будемо завтра, адже завтра матимемо загальну цифру хворих. Хочу  сказати, що усі школи закриті у Радивилівському та Здолбунівському районах, також у Рівному, Вараші, Дубні та Сарнах. У інших районах області закриті по кілька шкіл. А загалом на карнтині 176 навчальних закладів області.

Нагадаємо, що завтра у Рівному збереться спеціальна комісія Рівненської міської ради, яка вивчатиме ситуацію із захворюваністю на грип у навчальних закладах обласного центру.

Тобто завтра вирішать, чи продовжувати карантин у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень