Майже 7,8 млн грн боргують рівненські підприємства своїм працівникам

Над погашенням заборгованості клопоче спеціальна комісія при міськвиконкомі

Станом на початок літа рівненські підприємства заборгували працівникам 7 млн 774 тис. 200 грн. Саме таку суму називають в обласному управлінні статистики.

За погашенням цієї заборгованості стежить спеціальна комісія при міськвиконкомі, члени якої запрошують на засідання представників «проблемних» підприємств, повідомляють у Рівнераді.

За результатами проведеної роботи минулого місяця вдалося повністю погасити заборгованість, зокрема, перед робітниками речового ринку. Йдеться про 31 700 грн невиплаченої вчасно заробітної плати.

Щодо решти підприємств, установ та організацій міста, які боргують перед власними працівниками – робота триває.

Додамо, що за своєчасністю і повнотою виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах міста, а також за сплатою ними єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, постійно стежать спеціалісти управління економіки Рівненського міськвиконкому.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень