Майстри хенд-мейду з Рівного зможуть продавати свої вироби на Amazon

Проект буде діяти в Київській, Чернігівській, Рівненській і Житомирській областях України

Україно-білоруський транскордонний проект планують реалізувати уже весною.

Основна мета цього проекту - відновлення і збереження поліських ремесел. Для цього планують створити навчальні хаби для людей, які займаються чи хочуть займатися традиційними ремеслами.

На кого саме цей проект розрахований, розказала прес-координатор Craft it Олена Задорожна:

Якщо народні ремесла тобі цікаві, якщо ти не хочеш працювати на дядю чи в офісі, але хочеш заробляти гідно і продавати свої вироби за кордоном, звертайся до проекту.

 

Ми допоможемо зорганізуватися, обмінятися досвідом і надамо змогу спробувати себе на міжнародних торгових майданчиках типу Amazon.

За словами Олени Задорожної, поки все на етапі організації всіх робочих процесів. Ініціатори з Києва ведуть переговори з оганами влади області. Формують базу наставників і тих, хто буде навчатися у хабі.

В Рівному будуть обрані координатори цього проекту, які допоможуть народним умільцям та їх учням вийти на міжнародний ринок і продавати свої вироби, зокрема на найпопулярнішому у світі сервісі Amazon.

Отож, якщо ви маєте бажання розпочати свій бізнес в сфері народних ремесел або хенд-мейд, шукайте додаткову інформацію на сторінці у соцмережі Фейсбук Craft it. Навчися і зроби.

Органзіатори зацікавлені в тому, щоб до них зверталися охочі вчитися ремеслам, але також і ті, хто може передавати свої навички і знання чи спілкується з майстрами давніх промислів. Охочі стати учасниками проекту можуть писати на адресу ucidngo.craft@gmail.com

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень