Майбутньому «Музею «Вереса» вже дарують картини (ФОТО)

Зокрема, відомий рівненський художник Віктор Гвоздинський подарував Народному клубу одну зі своїх робіт

На картині зображена футбольна сутичка. Як відзначає митець, саме так він бачить цю гру. Щоправда, гравці на картині одягнуті не в кольори «Вереса», однак, Віктор Гвоздинський жартома пообіцяв, що намалює полотно і для них.

Картину під назвою «Футбол» Віктор Гвоздинський створив ще в 2014 році, тобто, до заснування сучасного Народного клубу. Як відзначає художник, сам дуже любить цей вид спорту, і подарувати картину «Вересу» вирішив «на удачу»:

Одна з моїх робіт, яку я малював так спонтанно, мені подобається спорт. Я вирішив подарувати нашому клубу футбольному «Верес», побажати йому більш вдалих успіхів, щоб було менше невдач, а було більше перемог.

Як відзначив віце-президент НК «Верес» Олексій Кривешеєв, поки твір висітиме у Veres Place у Покровському. Втім, народний клуб планує створити власний музей. Попередньо, розташовуватиметься він в кімнаті на стадіоні «Авангард». Можливо, саме туди згодом переїде подарована картина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень