«Маяк» виборов кубок Рівненщини з баскетболу

Змагалися чотири колективи

У Тинному, що на Сарненщині, впродовж двох днів тривали поєдинки Кубка Рівненської області з баскетболу серед чоловічих клубних команд.

Участь у змаганнях брали чотири баскетбольні колективи. Згідно з жеребкуванням у першій грі зустрілися «БК «Маяк» Сарни та БК «Здолбунів» (рахунок - 76:50). У другому півфіналі зіграли БК «АМР-Транс» і БК «Водник» м. Рівне (88:58).

Наступного дня в боротьбі за третє місце з рахунком 64:50 БК «Водник» переміг БК «Здолбунів». А першість у фіналі виборов «БК «Маяк», який з результатом 73:55 обіграв БК «АМР-Транс», до складу якого увійшли більшість гравців команди «Пульсар».

Важливо, щоб баскетбол та інші види спорту розвивалися не лише в обласному центрі, - відмітив, вітаючи команди, голова обласної ради Микола Драганчук. – Завдяки будівництву школи в Тинному, яка є однією з найбільших у країні, отримали сучасний спортзал, де можуть проходити змагання високого рівня.

 

Нині продовжується зведення спорткомплексу в Сарнах, є передумови для появи таких споруд у Здолбунові, Дубровиці, Острозі та Рівному. Розвиток спорту - це один із пріоритетів на сьогодні, адже йдеться не лише про спортивні досягнення, а й про здоров'я громадян.  

Переможця та призерів Кубку голова обласної ради Микола Драганчук відзначив грамотами, медалями та кубками. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень