Маєток з «Великого Гетсбі» продається

Будинок, в якому жив персонаж Леонардо Ді Капріо, стоїть на острові Лонг-Айленд в американському штаті Нью-Йорк

Маєток, який став одним зі знімальних майданчиків для фільму «Великий Гетсбі» в 2013 році, був побудований в 1928-му році. В ньому 18 спалень і 32 ванні кімнати, його загальна площа становить 5200 кв. м.

Крім головної будівлі, є ще два гостьових будинки. На території розташовані відразу кілька басейнів, винних погребів, сауни і парильні, доріжка для боулінгу, навіть електронне казино і тенісний корт. Крім того, у вартість об'єкта входить приватний причал для яхти довжиною до 61 метра.

Маєток обладнаний високотехнологічною системою «розумний будинок», а також гаражем на дев'ять автомобілів. З вікон відкривається мальовничий вид на панораму Нью-Йорка.

Цікаво, що нерухомість раніше належала вихідцю з СРСР, мільярдерові Таміру Сапіру, який пішов з життя в 2014 році. Ім'я нового власника, який виставив об'єкт на продаж, не розкривається.

Маєток продають за 85 млн доларів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень