Матір тримісячної дитини, на яку впало дерево у рівненському парку, звернулася у поліцію

Вона просить притягнути до відповідальності осіб, які забезпечують благоустрій паркової зони

Нагадаємо, вчора у рівненському парку Шевченка дерево розкололося на дві частини. Одна з них впала на жінку, яка гуляла з немовлям тримісячного віку.

До поліції звернулася 32-річна рівнянка, матір тримісячної дитини, на яку впало дерево під час прогулянки в парку. Вона вимагає притягнути винних осіб до відповідальності.

Як повідомляє поліція, по приїзду слідчо-оперативної групи на місце події стало відомо, що 69-річна рівнянка разом із тримісячним немовлям, невісткою та ще двома внуками гуляли парком.

Раптово на бабусю із візочком, у якому був внук, впало дерево. Свідком цієї події стала невістка, яка викликала швидку медичну допомогу й повідомила до поліції.

Пенсіонерку із перелом ноги, закритою черепно-мозковою травмою та численними гематомами госпіталізували у Рівненську центральну міську лікарню.

Малюк разом із матір’ю перебувають під наглядом медиків у Рівненській обласній дитячій лікарні. У нього діагностували забої живота та грудей.

За цим фактом відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, у рамках якого слідчі встановлюватимуть, чи були порушенні норми утримання зелених насаджень у парковій зоні та хто відповідатиме за наслідки.

Нагадаємо, сьогодні ще одне дерево впало на дитячий майданчик.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень