Матеріальна вигода – Дівам, обман – Ракам: гороскоп на 4 серпня

А комусь треба зайнятися здоров’ям

ОВНИ

Хороший час для розвитку та зміцнення професійних відносин. Продуктивними виявляться будь-які переговори. Добре починати й нову справу.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно зважитися на рішучі дії. Саме вони призведуть до покращення вашого життя. Добре планувати короткострокові справи, які вимагатимуть багато енергії.

БЛИЗНЯТА

Цього дня на перший план можуть вийти давні проблеми. Поставтеся до цього спокійно, щоб зберегти енергію для вирішення цих негараздів.

РАКИ

Вам потрібно бути готовими до обману. На жаль, зарадити ви не зможете, але можете сильніше фільтрувати усе почуте.

ЛЕВИ

Ідеальний період для вирішення юридичних питань. Також цього дня у вас є шанс позбутися поганих звичок.

ДІВИ

День підходить для роботи, яка вимагає вдумливого та дуже серйозного підходу. Абсолютно всі напрямки фінансової діяльності принесуть відповідну матеріальну винагороду.

ТЕРЕЗИ

Проаналізуйте свій спосіб життя. День призначений для переосмислення та наведення ладу в житті.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно діяти активніше. Цей день відкриє перед вами нові можливості, які ви ризикуєте втратити через сором’язливість.

СТРІЛЬЦІ

Вам вдасться зміцнити своє соціальне та матеріальне становище. Цього дня може відбутися щось, що змінить думку людей про вас.

КОЗОРОГИ

Будьте обережні, бо цього дня у вас може з’явитися схильність до авантюр і ризику. Зорі радять відкласти всі серйозні справи, пов'язані з фінансами.

ВОДОЛІЇ

Ідеальний день для різних практик, спрямованих на очищення та тренування сили духу. Зараз добре починати цикл фізичних вправ або дієту.

РИБИ

День підходить для переїзду або зміни виду діяльності. Цей період характерний емоційними спалахами та конфліктами.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень