Матч-відповідь "Динамо" та "Челсі" – вже сьогодні

Кияни грають на виїзді

Сьогодні свій матч в Лізі чемпіонів проведе "Динамо". Футболісти київської команди на виїзді вдруге зустрінуться з "Челсі".

Цей матч покаже телеканал "Україна" о 21:45.

У першому матчі команди голів не забили. В "Динамо" після трьох турів - 5 очок, а Челсі – 4. Найкращі показники у "Порту" – 7 очок. "Порту" сьогодні зустрінеться з "Маккабі", який програв у всіх іграх.

Додамо, що у Києві на спеціальній нараді фахівці вивчали факти порушення громадського порядку під час матчу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Челсі".

У нараді взяли участь керівники ФФУ, Міністерства молоді та спорту, представники "Динамо", НСК "Олімпійський", МВС та директор департаменту з питань стадіонів та безпеки УЄФА Марк Тіммер. Останній запропонував українській стороні протягом двох тижнів передати в УЄФА пропозиції щодо реформування системи безпеки на стадіонах. Нинішня, за його словами, безнадійно застаріла та не відповідає новій концепції безпеки Європейського союзу.

У підсумку прийнято рішення створити спільну комісію з представників усіх учасників наради, яка протягом 10 днів повинна внести конкретні пропозиції щодо вирішення ситуації.

Нагадаємо, раніше УЄФА призначив інспектора, який розслідуватиме інцидент, який стався 20 жовтня, коли в 19-му секторі невідомі влаштували колотнечу, побивши темношкірих вболівальників "Динамо". 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень