Масштабні тривоги у Україні через МіГ-31 можуть бути до 00:00. Відомі причини

Сьогодні тривог буде багато

Другий день поспіль Україною ширяться масштабні тривоги. Їх оголошують кілька разів на день. Вони пов'язані зі злетами винищувачів МіГ-31К, оскільки окупанти проводять тренувальні польоти.

Вчора сигнал небезпеки оголошували чотири рази. Частина з них були нетривалими, до години, остання ж закінчилася опівночі. 

За повідомленнями моніторингових груп, сьогодні ситуація буде аналогічною. Росіяни знову проводять навчання, які триватимуть з 13:00 до 00:00.

Як відомо, під час зльоту МіГ-31 тривога оголошується по всій території України.

Як розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, ворог розуміє, що постійні тривоги впливають на роботу певних установ та підприємств в Україні. При цьому представник ЗСУ наголосив, що навіть під час навчання загарбники можуть випустити ракети Х-47 «Кинджал».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень