Маски-шоу у Верховній Раді. СБУ виводить Мосійчука з Парламенту

Ляшко не давав заарештувати Мрсійчука, однак це не допомогло

В ефірі 112-го каналу транслюється постійний повтор відеоматеріалів та прямих репортажів зі стін українського парламенту.

Головним героєм матеріалів виступає Олег Ляшко, який не допускає працівників СБУ (у маскхалатах) до приміщення, де засідає фракція "Радикальної партії".


Пряме включення показує: депутата Ігоря Мосійчука в даний момент виводять з парламенту

Авто, яким вивозять Мосійчука


"Українська Правда" повідомляє також, що СБУ обшукало автомобіль Мосійчука.


Раніше Генереальна прокуратура оприлюднила відео, на яких Мосійчук (чи людина дуже схожа на нього і з голосом Мосійчука) веде переговори, називаючи корупційні розцінки за отримання ліцензії для видобувного кар'єру і обіцяє прикривати його діяльність, навіть поки той не має належних дозволів.

Пізніше 262-ма голосами депутати ВРУ дали згоду на арешт депутата від «Радикальної партії Олега Ляшка» Ігоря Мосійчука.

Відео з виведенням Мосійчука із парламенту допоки отримати не вдалося, хоча цей процес знімала ціла група тележурналістів, яка йшла слідом за Мосійчуком в оточені працівників СБУ.

В в ефірі 112 транслюють пряме включення. Коментар дає рівнянин, народний депутат і член "Радикальної партії" Андрій Лозовий. Він припускає, що Мосійчука відвезли до Генпрокуратури, стверджує, що відео Генпрокуратури -підробка, називає все, що відбуважться, провокацією Порошенка.

19.16  Пряма трансляція. В кадрі автомобіль, в якому проводять обшук. Чий автомобіль - незрозуміло. Можливо, помічників Мосійчука. Водія СБУ не чіпає.

Обшук авто


19.18 В кадрі Олег Ляшко. Він стверджує, що СБУ та слідчі Генпрокуратури затримали двох помічників Мосійчука.

Затримання, ймовірно, помічника депутата


19.25 Ляшко заявляє, що його теж можуть заарештувати. Бо джерелом корупції в Україні є Порошенко. Бо два місяці тому він у присутності Ложкіна назвав його корупціонером при обговоренні кадрового призначення. Перед тим, ще під час Іловайського котла, Порошенко, за словами Ляшка, начебто просив у нього підтримки для призначення потрібної людини на посаду керівника Державного агенства Геокадастр.

Ляшко: дескридитуючі порнофільми про мене зняли на замовлення Порошенка

19.28 Ляшко заявляє, що про нього зняли компрометуючі відео. Ці компрометуючі "порнофільми" нібито тричі дивився Порошенко у своєму кабінеті і в присутності трьох осіб.

Він стверджує, що навіть надіслав СМС-ку Порошенку із запитанням "Кажуть, Ви любите порнографію".

На прохання ждурналістів показати цю СМК-ку Ляшко її знаходить у телефоні, але виявляється, що вона ще аж за 6 липня.

19.32 Поки пряма трансляція з під стін парламенту припинилася, подаємо відео, на якому ще незаарештований Мосійчук намагається спростувати автентичність відео Генпрокуратури.

 

Володимир Парасюк в ефірі 112 визнає вину Мосійчука, однак стверджує, що вся процедура з позбавленням його недоторканості відбулася зі значними порушеннями.

А ось і відео з Мосійчуком, якого виводять із Верховної Ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень