Мартин не знає, чи відшкодують йому спалене авто

Розслідування справи триває

Повертаючись до гучного скандалу, що стався за кілька днів до виборів міського голови, ми вирішили дізнатися про хід справи.

Нагадаємо, в ніч проти 11 листопада у Рівному згоріло 5 автівок, серед них  - і громадського активіста Романа Мартина.

Сам Мартин звинувачує у підпалі команду чинного міського голови.

Наразі ж, каже, триває розслідування поліцією. Разом з тим, Роман Мартин звертався у страхову компанію для відшкодування збитків, проте, доки тривають слідчі дії, страховики свої висновки на роблять:

 

 

- Ведеться слідство. Особливо деталей мені не розказують. Єдине, що поліція стверджує, що вони активно працюють. Авто було застраховано. Я звертався до страхової компанії. Ну, на даний момент поки триває слідство, проводяться експертизи – страхування не відбувається.

 

Між тим, інформацію, яка шириться в Інтернеті, з натяками на те, що після цих подій у Мартина ніби з’явилася однокімнатна квартира на Буковинській – він спростовує. Як і наявність конфлікту з прокурором, авто якого стояло поряд  і теж згоріло.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень