Маринад, який найкраще підходить до курячих стегенець, крилець та філе

З ним страви будуть соковитими та пікантними

Курятина – найпопулярніший м’ясний продукт в Україні. Донедавна цей вид м’яса був найдоступнішим, тож господині часто готують саме його.

Пропонуємо вам приготувати страви з курятиною саме з цим маринадом. Він дає максимальний смак для будь-якої частини курки. Можна назвати його універсальним. Якщо не знали про такий, тоді забирайте собі в кулінарну скарбничку.

Інгредієнти:

  • часник — 1 зубчик;
  • кунжутна олія — 1 ст .л.;
  • соєвий соус — 3 ст. л.;
  • кетчуп — 2 ст. л.;
  • мед — 2 ст. л.;
  • сіль, перець.

Часник пропустіть через прес або дуже дрібно поріжте. Покладіть його в олію разом з соєвим соусом, кетчупом та медом. Посоліть та додайте чорний мелений перець. Перемішайте.

Цієї кількості маринаду вистачить, щоб залити 400 г курячих крилець або стегон. Якщо плануєте готувати більше, тоді пропорційно треба збільшити кількість інгредієнтів.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень