Манікюр на випускний: 4 модних ідеї дизайну (ФОТО)

Це френч, молочний, хромований, омбре

Квітковий та золотий френч

Французький манікюр ніколи не виходить з моди. Адже особливо елегантний і ніжний. А цього року в моді його квітковий та золотий варіанти. Щоб слідувати трендам, покрийте ніготь бежевим чи пастельно-рожевим кольором. А на кінчик нігтя нанесіть золотий лак чи намалюйте квіти. 

Молочний

Молочний манікюр підійде тим, хто не любить яскравість і експерименти з кольором. Він зробить нігті візуально чистими та блискучими. Доповнити молочний манікюр можна невеликими стразами.

Хромований

Ще його називають глазурованим. Це найтрендовіший манікюр цього року. Хромовані нігті виглядають блискучими і витонченими.

Омбре

Щоб створити ніжний омбре, треба змішати 2 чи більше кольорів.  Переважно вони однієї колірної гами. Найсвітліший тон розміщуємо біля основи нігтя, найтемніший - біля кінчика. Втім, може бути і варіант навпаки. 

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень