Мамчур взяв «відступного» за пам’ятник Косміаді

Депутати міської ради ухвалили компромісне рішення

Перед депутатами міської ради виступив Олександр Мамчур, через звернення до суду якого нині призупинили зведення пам’ятника митцю Георгію Косміаді на вулиці 16 Липня.

Нагадаємо, родина Мамчурів вже понад 10 років судиться з містом за 10 соток, на яких міська влада вирішила звести  пам'ятник. Олександр Мамчур прийшов на сесію з проханням зняти питання, що стосується цієї земельної ділянки:

Рішення суду ми отримали тільки сьогодні зранку, і воно ще не набрало законної сили. Але. Є ще один суд, по цій же справі, яка ще вирішується. І тому, я попросив головуючих зняти це питання. Я вас прошу, панове депутати, віднестися серйозно, не робити упереджених висновків по цьому питанню. Як воно вирішиться у суді по суті, і це буде дійсно, хто правий, хто неправий, - каже Олександр Мамчур.  

Вислухавши виступ Олександра Мамчура, депутати зрештою відмовили йому у виділенні 10 соток землі. Разом з тим, міські обранці вирішили розробити новий проект землеустрою, відповідно до якого родина Мамчурів землю таки отримає, але ділянку менших розмірів. Олександра Мамчура це рішення задовільнило.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень