Мама Героя Небесної сотні з Рівного потребує допомоги на лікування (ФОТО)

У неї - рак

Тетяна Храпаченко

Рівнянка Мар'яна Рева з благодійного фонду "Скарбниця надії" звернулася з проханням про допомогу Тетяні Храпаченко - мамі загиблого на Майдані Сашка Храпаченка. Мар'яна 15 жовтня відзначатиме День народження. І просить зробити їй подарунок - допомогти зібрати кошти для боротьби з раком Тетяні Храпаченко. Вона написала у Фейсбук: 

Мар'яна Рева 8 жовтня о 23:00 · Тетяна Храпаченко віддала найдорожче - життя сина - заради нашого майбутнього і ми перед нею - у вічному боргу. 


Друзі, допоможіть купити їй хіміотерапію. Лікування препаратом Вектибікс дає хороші результати. Комп'ютерна томографія показала у Тетяни значне покращення в животі - там практично зникли пухлини, але залишилась пухлини в легенях. Лікування дороговартісним препаратом потрібно продовжувати, крім того, Тетяні призначили ще Іринотекан, який є в онкодиспансері безкоштовно.

 

Минулої п`ятниці Володимир Храпаченко купив два флакони ліків за кошти, які виділила для Тетяни Рівненська обласна рада. Один флакон ліків купив благодійний фонд "Скарбниця Надії". Всього наш фонд завдяки пожертвам багатьох добрих людей купив ліки для Тетяни на суму понад 110 тисяч гривень.


За словами Мар'яни Реви, на 12 жовтня потрібно купити 3 флакони Вектибіксу і на 26 жовтня - ще 3 флакони.

Ціна одного флакона 12200 гривень. Тобто нам потрібно зібрати 73200 гривень. Сума - просто захмарна. Але це шанс на життя для мами Героя Олександра Храпаченка. 

 

Прошу у всіх про допомогу.

Сашко Храпаченко

Допомогу можна переказувати на картку Приватбанку:

№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)
Призначення платежу – добровільна пожертва

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва

Телефон Мар'яни Реви – (098) 45-26-916

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень