Мала академія наук зібрала твори юних авторів з Рівненщини

Збірка виходить протягом десяти років

Щорічний літературний альманах «На мольбертах днів», який виходить за сприяння МАН, відзначив напередодні десятий ювілейний випуск. Збірку презентували в Рівненському будинку Вчених.

На заході були присутні як керівництво малої академії наук Рівного, так і юні автори. Молода письменниця з Дубровиці, Мирослава Сахвон, навчається в Києво-Могилянській академії. В свої сімнадцять років дівчина вже видала власний роман «Ремісія». 

Ідея? Вона з’явилась як і всі хороші ідеї - нізвідки. І вона в мені жила декілька років. Згодом я придбала собі блокнот і дала слово, що я його спишу, і я його так і списала самостійно.

Окрім Мирослави Сахвон на заході були присутні ще близько десятка письменників, чиї твори наповнили цьогорічний випуск. Автори, які потрапили до альманаху – це переможці щорічного конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів – членів малої академії наук.

За десять років свого існування збірка опублікувала роботи 147 авторів. Серед них є й ті, хто в житті займається біологією, фізикою та математикою.

Багато молодих письменників та поетів зараз є членами спілки письменників України, відомими журналістами та науковцями.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень