Макс Пташник випустив нову пісню

Трек «Прокидайся» став першим синглом із нового альбому

Львів’янин Макс Пташник, який добре відомий слухачам «Радіо Трек» завдяки пісні «Будь зі мною відверта», разом зі своїм гуртом випустив сингл «Прокидайся». Це перша пісня із майбутнього повноформатного альбому виконавця, що стане для нього дебютним лонг-плеєм (нині в доробку Макса є два міні-альбоми).

«Прокидайся» – перша пісня, записана на власному незалежному лейблі Пташника під назвою razomm. На ньому згодом вийде весь альбом.

Ось що каже про свою роботу сам Макс Пташник:

«Прокидайся» – надзвичайно важлива для мене пісня. По-перше – це перший сингл із моєї майбутньої платівки. По-друге, це перше, що вийшло після моєї творчої паузи тривалістю у цілий рік. Це ще й експеримент зі звучанням, частинка мого хіп-хоп альбому. Він відрізняється від усього, що я зробив раніше», – каже Пташник.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень