Вулицю Макарова у Рівному ремонтуватимуть навіть вночі (19 ФОТО)

Якщо доведеться

В п’ятницю, 11 травня, о 10 годині в Рівному розпочали капітальний ремонт дороги на вулиці Макарова.

Йдеться про відрізок дороги від вулиці Олени Теліги до повороту на Дубенську.

Розпочали зі смуги в напрямку Дубенської. Вільну смугу у напрямку Луцького кільця умовно поділили на дві частини, де зможуть рухатися навіть вантажівки. 

Рух транспорту на Макарова не перекриватимуть, адже ремонтуватимуть проїжджу частину почергово.

Капітально відремонтує Макарова ТОВ «Будівельна компанія «Будальянс груп». Юридично фірма розташована в Києві. Фактично – в Рівному.

Про складнощі в роботі розповів комерційний директор фірми Геннадій Молодий:

Зараз працює 28 одиниць техніки. Знімаємо асфальтно-бетонне покриття. Наша ділянка роботи – це більше кілометра проїжджої частини. Таку ж площу займатиме велодоріжка і тротуари.

 

Щодо складнощів, то є частина дороги, де нам доведеться міняти навіть шар землі. Знаємо, що тут є комунікації. Тому в деяких ділянках доведеться дуже і дуже обережно працювати. Загалом проектом передбачена на відрізку у 683 метри цілковита заміна основи, родючого шару ґрунту, заміна щебеневих подушок з емульсійною складовою.

 

Скажу, що це - доволі складний об’єкт, але ми справимося. Працюватимемо в дві зміни, тобто весь світловий день. Якщо не встигнемо до початку серпня, то роботи будемо вести в три зміни.

За словами Геннадія Молодого, вулицю Макарова ремонтуватимуть майже 70 людей та 30 одиниць спецтехніки. Роботи з ремонту проїжджої частини та облаштування велодоріжок і тротуарів триватимуть до вересня.

В ході капітального ремонту Макарова міська влада планує облаштувати турбокільце на перехресті вулиць Макарова-Дубенської.

Гроші на це пообіцяли знайти в бюджеті міста.

Нагадаємо, на капітальний ремонт вулиці Макарова виділили 42 мільйони гривень. 1 213 метрів дороги планують здати в експлуатацію у вересні. 

Фото - Юрій Кульчинський

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень