«Видно, я вліз на територію, яку кришує певна політсила», - керівник ДАБІ про ідею виключення його з виконкому Рівного

Ідею щодо виключення Ігоря Мічуди подали вчора на засіданні комісії міськради Рівного з питань міського господарства

Це зробила депутат міськради Анна Іванова. Ми писали про це у публікації Зі складу виконкому Рівного хочуть виключити керівника обласної Державної архітектурно-будівельної інспекції

Ігор Мічуда, який каже, що

він - безпартійний і не є у міськвиконкомі представником жодної політичної сили,

називає цю ідею Іванової відлунням нещодавніх протестів проти нього і бажанням замінити у міськвиконкомі "людину, яка, за його словами, щиро і відверто деколи каже міському голові і всім членам виконкому, що у місті відбувається протизаконного".

Також Мічуда підтверджує, що у нього є конфлікт з Анною Івановою:

Іванова дуже часто хоче протизаконні дії вчинити. Я мав би, на її думку, скасовувати будь-які документи, а ДАБІ діє в межах чинного законодавства і вона, мабуть, цього трошки не розуміє.

 

Плюс вона деколи лобіює деякі підприємницькі питання, на що я казав, що вони мають відповідати чинному законодавству. Це стосується магазинів «Лазорчик», які на цей момент міський ДАБК мав би давно знести. Чому цього не відбувається – не знаю. Мабуть, що це з цим пов’язано.

На думку Ігоря Мічуди, слова Іванової щодо того, що попередній керівник міського ДАБК Віталій Самчук скасував декларацію на будівництво на вулиці Небесної Сотні, 18 ( колишня вулиця Кіквідзе) ще треба перевірити. Адже вважає:

Самчук не міг цього зробити, бо це - протизаконнно навіть стосовно тієї людини, про яку зараз багато пишуть. Закон є один для всіх незалежно від того, хто кого в чому вважає винним.

Також Мічуда каже:

Депутати можуть прийняти будь-яке рішення. Але чомусь три роки Мічуда влаштовував, а останнім часом не влаштовує ніде нікого. Тож, мабуть, Мічуда заліз на територію, яку кришує певна політична партія, я так розумію, і все.

І додає:

Здогадайтеся, що це за партія. Чому відмовили 15 березня в отриманні дозволу на будівництво торгового центру на Чорновола біля Басівкутського озера? Люди були і представник забудовника (забудовник - Руслан Заремба) звідки? Адже вони розуміють, що ДАБІ дійшла до того, що вже є на цей момент проведені перевірки і встановлено, що відсутня повністю зливова каналізація.

 

Чомусь наші інспектори знову вийшли на перевірку виконання вимог припису - і знову забудовники, які виступали проти мене, чомусь "подалися в біга".

 

Чогось 22 лютого вони сплатили 51 тисячу гривень штрафу, визнавши тим, що вони – порушники.

 

Чомусь 21 березня вони не явилися на суди, де подали про неправомірність скасування містобудівної документації тощо.

 

Відповідно, я розумію, що всюди - політика, всюди – вибори. І це - просто чиясь політична гра.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень