Люстрація на Рівненщині провалилася!

Принаймні таке випливає з інформації, яку на прес-конференції оприлюднила громадська організація «Комітет виборців України»

Спільно з обласною юстицією активісти вказали на недоліки реалізації закону «Про очищення влади». Зокрема, це хаотичне подання інформації на офіційних сайтах органів влади. Недосконалий люстраційний реєстр посадових осіб, у якому відсутні чиновники, які раніше займали перші позиції у органах влади та силових структурах. Водночас,  активісти зауважили, що смітникова люстрація – неефективний метод. Натомість  прогнозують другу хвилю люстрації, ще сильнішу і масштабнішу, говорить голова правління ГО «Рівненський центр «Соціальне партнерство», Святослав Клічук:

До слова, на сьогодні в Україні було люстровано лише 900 чиновників, а кількість діючих посадових осіб, щодо яких ще досі проводиться перевірка – понад 153 тисячі.

Між тим, учасники прес-конференції не змогли вказати кількість чиновників, яких люстрували на Рівненщині. Проте начальник управління юстиції в області Іванна Смачило наголосила, що усю відому і підконтрольну їм інформацію про хід люстрації можна переглянути на офіційному сайті відомства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень