Людям роздають плівку: як Славута оговтується після атаки дронів (ФОТО/ВІДЕО)

Місто взялося за відновлення пошкоджень

Славута оговтується після масованого удару. В місті вибухова хвиля пошкодила майже три сотні багатоповерхівок, 28 соціальних закладів. Сьогодні тут закриті школи та садочки. Відучора місцеві жителі намагаються відновити пошкодження.

От нам порадили плівку та брезент. Зима наступає – он буду балкон склити, - каже пенсіонер Петро, який отримав матеріали у волонтерів. 

Вибухова хвиля побила всі вікна та розтрощила балкон — показує наслідки його дружина Людмила Ковальчук:

Таке зарево пішло по хаті. Чоловіка каже: «Землетрус! Син – падаймо на підлогу!» Ми впали і все стало сипатися – увесь під’їзд. Оце нам вирвало вікно повністю – щойно з пенсії поставили. У кухні не закривається – вирвало з шурупами. Балкон то старий, думали, хай постоїть, поки горе не закінчиться. От і горе, але не біда: всі живі та здорові.     

У мерії обіцяють відновити навчання в школах і садочках з понеділка. У Славуті створили штаб з ліквідації наслідків. Комунальники та волонтери підвозять будівельні матеріали. На повне відновлення, як заявив міський голова Василь Сидор, Славуті знадобиться до трьох місяців.  

Джерело: «Ми-Україна»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень