Люди в масках вирубували ліс на території Рівненського природного заповідника

Після подій біля села Переброди на Дубровиччині у поліції відкрили кримінальне провадження за фактом незаконної порубки лісу

Як повідомляє Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства, 8 лютого працівники лісової охорони помітили на території Північного лісництва заповідника близько 100 чоловік у масках.

Вони поводили себе зухвало та агресивно, вирубували ліс та вивозили його у напрямку Старого Села, що на Рокитнівщині. Окрім того, погрожували лісникам та чисельно їх переважали. Пересувалися на квадроциклах, тракторах та гужових підводах.

Як повідомили сайту Piwnich.info у поліції,

Тривають слідчі дії. Встановлюємо осіб, причетних до крадіжки лісу. В лікарню ніхто з лісників не звертався, такої інформації про постраждалих у нас немає. Там зрозуміло, що це незаконна порубка лісу, а тому із бурштином не пов’язуємо.

Нагадаємо, після нападів невідомих на контору лісників Глиннівського лісництва на Рокитнівщині, де все розтрощили, та побиття головного лісничого Клеванського лісгоспу, якому переламали ребра та розбили голову, керівництвом "Рівнелісу" було ухвалене рішення озброїти кожного працівника лісової охорони.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень