Любовний гороскоп на лютий 2022: одним – побачення, іншим – розлучення

Лютий принесе доленосну зустріч з другою половинкою кільком знакам Зодіаку

Овен

Одиноким Овнам цей місяць підготував багато сюрпризів. На початку місяця є всі шанси зустріти свою половинку.

Сімейні Овни зможуть вирішити всі розбіжності та додати в відносини більше романтики й чуттєвості.

Телець

Для Тельців лютий стане насиченим і активним місяцем. Коло спілкування почне швидко розширюватися і серед нових людей виявиться та людина, яка призначена їм долею.

Романтичні відносини почнуться не відразу, але варто бути уважнішими до нових людей в житті. А у сімейних Тельців є всі шанси підняти відносини на новий рівень, отримати емоції та приємні враження.

Близнята

Близнятам слід утриматися від романів на роботі, щоб уникнути проблем. Якщо почуття сильніші за розум, то краще не афішуйте нові відносини.

Тим, у кого є пара, треба не забувати виявляти увагу до своєї половинки. На початку місяця можливі деякі труднощі у стосунках, непорозуміння, а вже з середини лютого їх відносини наповняться спокоєм та розумінням

Рак

Перша половина лютого – це критичний період для стосунків у Раків. Може назріти розрив старих стосунків. Події в сім'ї також потребуватимуть оновлення, прийняття компромісних рішень.

Друга половина місяця – чудовий час для особистих та ділових стосунків, планування спільного майбутнього чи обговорення питань співпраці.

Лев

Місяць дуже цікавий, кохання надихатиме Левів на творчість, дає енергію для нових звершень. Але у лютому краще не приймати серйозних рішень у відносинах.

У сімейних Левів цього місяця все буде спокійно, але привід для того, щоби похвилюватися і влаштувати сварку, вони можуть придумати й самі.

Діва

Для Дів в лютому настане справжня весна і зірки створять унікальний шанс для зустрічі з майбутнім партнером по життю. Зустріч буде несподівана, почуття виникнуть блискавично.

Емоції приховувати точно не вийде, оскільки любов накриє практично з першого погляду і повністю переверне все життя.

Терези

У лютому Терезам потрібно говорити про все, що їм не подобається. Не треба приховувати свої емоції. Також цей місяць підготував для Терезів приємний сюрприз.

Наявні любовні стосунки перейдуть на новий, якісніший рівень. Якщо є бентежні незавершені теми в стосунках, саме час із ними розібратися.

Скорпіон

Для Скорпіонів настає час гармонії в стосунках, колишні непорозуміння та суперечливі ситуації розчиняються без сліду.

Самотнім Скорпіонам вдасться знайти свого ідеального партнера. Варто в лютому бути уважнішими, спілкуватися з друзями, зустрічатися з однодумцями.

Стрілець

У першій половині місяця Стрільці несподівано відчують, що в їхньому оточенні є людина, до якої вони відчувають ніжність. Це стане сюрпризом і надихне на активні дії.

Не бійтеся проявляти ініціативу. Лютий стане найвдалішим періодом для розвитку відносин і нової любові.

Козоріг

Лютий – один із найкращих місяців для Козерогів 2022-го року у всіх життєвих сферах. Варто їм постаратися правильно розподілити свої ресурси, щоб охопити всі напрямки та отримати максимальний результат.

У лютому варто поговорити з коханою людиною про майбутнє. Козорогам треба попрацювати в лютому над романтичною складовою стосунків.

Водолій

У Водоліїв з'являється бажання зайнятися зміцненням любовних стосунків, доставити собі та партнеру якнайбільше радості та задоволення.

Вільні представники цього знаку Зодіаку можуть зустріти свого ідеального партнера.

Риби

З перших днів лютого Риби отримають шанс зустріти свою любов і цим потрібно скористатися.

Ймовірно, Рибам доведеться навіть ризикнути та прислухатися до інтуїції, але результат перевершить всі очікування. А внутрішній голос підкаже їм, хто з багатьох людей стане для них ідеальним супутником в житті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень