Любовний гороскоп: кому зі знаків Зодіаку щаститиме у коханні цього року

Новий роман та шлюбні пристрасті

Гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

ОВНИ

Новий роман буде дуже стрімким, це кохання з першого погляду. На роботі голова буде зайнята тільки романтичними думками. Пари, які уже давно у шлюбі, знайдуть, кому на вихідні залишити дітей.

ТЕЛЬЦІ

Серце Тельців здолають іспанські пристрасті. Але вируватимуть такі пристрасті виключно у межах вашого дому. 

А от самотні представники знаку стануть куди сміливішими, і навіть можуть погодитися на зустріч з людиною, якій давно відмовляли. Зробіть це! 

БЛИЗНЯТА

Якщо весілля не на часі, то у романтичних зустрічах собі точно не варто відмовляти. Ваш природний магнетизм нікого не залишить байдужим. 

РАКИ

Ви отримаєте з небес дар красномовності. Встояти перед вашою мовою не зможе ніхто. А для тих, хто уже в шлюбі, вдасться поговорити на теми, на які завжди бракувало часу. 

ЛЕВИ

Левам треба тримати себе у руках. Зараз дуже непростий період. Нова дружба має потенціал стати коханням всього життя. Головне не сваритися на самому старті. 

ДІВИ 

Спроби налагодити особисте життя краще відкласти на вересень. А от для людей у стосунках якраз навпаки - вдалий час повернути пристрасть у спальню. 

ТЕРЕЗИ 

Ваші друзі чи знайомі познайомлять вас з чудовою персоною. Крім можливості завести романтичні стосунки, це й крутий шанс піднятися соціальними сходами у суспільстві. 

СКОРПІОНИ

Службовий роман саме для Скорпіонів, тим паче у багатьох такий досвід вже є. Такий союз завжди добре позначається на настрої, але не зажди добрий для репутації. 

СТРІЛЬЦІ

Кохання і загалом стосунки будуть доволі не стабільними, суцільні емоційні гойдалки. Але до кінця місяця вам вдасться зробити правильні висновки, а до кінця року вас чекає суцільна квіткова-шоколадна насолода. 

КОЗОРОГИ 

Сексуальність Козорогів у самому зеніті, але емоційний стан доволі хиткий. Не найкращий час для нових знайомств. Натомість прекрасний шанс налагодити складні партнерські стосунки. 

ВОДОЛІЇ 

Уникайте емоційних сварок з коханими. Краще тихі й спокійні розмови, вони точно будуть результативнішими. Нові знайомства краще відкласти на осінь. 

РИБИ

Трохи романтики та пристрасті реанімують навіть дуже застарілі стосунки. Більше часу проводьте разом. До речі, є шанс уже восени змінити статус стосунків на цілком офіційний. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень