«Любов терпляча… Наша чекала 20 років», - Дженніфер Лопес та Бен Аффлек одружилися (ФОТО)

Церемонія пройшла у Лас-Вегасі

Майже через 20 років після скасування весілля (воно мало відбутися 14 лютого 2004 року) Дженніфер Лопес та Бен Аффлек все-таки одружилися. Церемонія пройшла у Лас-Вегасі. Про це повідомила сама артистка на своєму сайті On The JLo:

Ми це зробили. Любов прекрасна. Любов добра. І, як виявляється, любов терпляча... Наша чекала 20 років...

Фото: On The JLo

Роман двох зірок розгорівся на початку 2000-х, коли вони зустрілися на знімальному майданчику комедії «Джілї». В листопаді 2002 року пара заручилася, весілля мало відбутися 14 лютого 2004 року, але за день до події Бен і Джен розійшлися. Він одружився з актрисою Дженніфер Гарнер, вона – вийшла заміж за співака Марка Ентоні. Обоє розлучилися у 2014-му. Торік пара оголосила про возз’єднання, а три місяці тому – про заручини.

Про весілля Дженніфер Лопес написала таке:

Це саме те, чого ми хотіли. Минулої ночі ми прилетіли до Вегаса, стояли в черзі за ліцензіями з чотирма іншими парами…Коли любов справжня, єдине, що має значення — це ми і наша обіцянка любити, піклуватися, розуміти, бути терплячими, люблячими та добрими одне до одного.

Цікаво, що під цим дописом артистка підписалася як Місіс Дженніфер Лінн Аффлек. Схоже, вона вирішила змінити прізвище.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень