Любителі порибалити оцінять: показали гаджет, який зможе збільшити улов вдвічі

Скільки це коштує

Шведська компанія розробила Bluetooth-трекер, призначений для виявлення найкращих місць для риболовлі. З використанням цього пристрою, як запевняють автори, можна істотно збільшити улов. Про це пише РБК-Україна.

Компактний водонепроникний пристрій має довжину 33 міліметри і важить лише 7 грамів. Його дизайн передбачає мінімізацію коливань та уникнення привернення уваги.

Зонд прикріплюється до верхньої частини волосіні та опускається у воду разом із приманкою.

 

Він здійснює вимірювання довжини та глибини закидання, температури води та ступеня підводного освітлення.

При клюванні риби зонд реєструє ривок волосіні та інші зміни, пов'язані з уловом. Після виходу на поверхню та активації Bluetooth, пристрій передає дані до спеціальної програми на смартфоні.

Рибалка може аналізувати ці дані, визначати оптимальні параметри закидання та глибину занурення приманки.

 

Успіх також залежить від інформації про температуру води, умови освітлення та погодні умови, які також передаються на телефон.

Через обмеження передачі сигналів Bluetooth через воду, зонд не надає дані в реальному часі. Однак, мобільний додаток здатний відстежувати глибину та попереджати, коли приманка досягає заданих параметрів.

Ціна гаджета

Зараз компанія залучає кошти на виробництво даного пристрою,  його можна замовити за 104 євро (4 300 гривень). У роздробі ціна зросте до 149 євро (6200 гривень).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Теги: рибалка
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень