Липи зрізали заради благоустрою

Так запевняють у ЖКГ

На вулиці Київській, поблизу будівництва торгового центру днями зрізали липи.  Це обурило багатьох активістів та жителів міста.

Ми звернулися до заступника начальника управління ЖКГ Володимира Лапюка. Він пояснює, що  забудовник подав заяву на міського голову на зріз дерев, оскільки він планує на території будівництва зробити благоустрій. Далі пряма мова:

Викласти "косточку" і посадити нові дерева, встановити лавки для мешканців, для відпочинку. За ті дерева, так як і належить згідно закону, були проведені розрахунки, заплачена так звана "відновна вартість".

Разом з тим, пан Лапюк повідомив, що це не останні дерева, які будуть зрізати в цьому районі, оскільки в планах є з`єднання вулиці Буковинської з вулицею Київською. Нагадаємо, раніше депутат рівненської міської ради Олександр Бабат, якого пов`язують із будівництвом торгового центру на вулиці Київській, запропонував три варіанти розвантаження руху в районі центрального автовокзалу. А саме - з`єднання Київської та Буковинської, побудова підземного переходу та будівництво дворівневої кільцевої розв'язки-мосту на вулицях Київській-Костромській-Галицького. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень