Львів'яни на Рівненщині обігнали гвадалахарців

І єреванців

Впродовж тижня на Рівненщині відбувся фінальний етап ХХVI Всеукраїнського учнівського турніру юних хіміків.

Це 22 команди учнів-старшокласників, учителів, 46 членів журі з усіх куточків України та команди Вірменії й Мексики. Загалом 102 учасники.

Учні представляли Вінницьку, Волинську, Житомирську, Івано-Франківську, Львівську, Одеську, Полтавську, Харківську, Хмельницьку та Рівненську області, а також Гвадалахару (Мексика) та Єреван (Вірменія).

Перемогу у фінальному поєдинку виборола команда Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Друге місце вибороли команди: Волинської області «Замок Любарта», команда «Полтіннік» середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня № 50 м. Львова, та команда Харківської гімназії № 47 і Рішельєвський ліцей.

Третє місце поділили команди з Єревана, Гвадалахари, освітні заклади №27, 89, 149 м. Харків та збірна Полтавської області.

Рівненщину представляли команди з наукового ліцею та природничо-математичного ліцею «Елітар».

Юних хіміків нагородили дипломами учасників та переможців, також відзначили у номінаціях: «Особиста першість», «Успішна участь», «Кращий доповідач», «Кращий рецензент», «Кращий опонент» та ін.

Кожен учасник отримав сувенір із Рівненщини, а переможців нагородили призами.

Прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень