Львів'янин спричинив ДТП у Корнині. Він у лікарні (ФОТО)

Чи був водій тверезим?

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20 години вчора, першого липня, на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Корнин.

Поліцейські на місці події встановили, що 35-річний житель Львова, водій автомобіля Mitsubishi Outlander, під час виїзду із прилеглої території та здійснення маневру розвороту у невстановленому місці, допустив зіткнення із вантажівкою MAN, яка від удару в’їхала у припаркований на узбіччі автомобіль аналогічної марки.

Слідчі відділення №1 (м. Рівне) Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Внаслідок ДТП 35-річного водія легковика із переломами руки та ноги госпіталізували у травматологічне відділення.

 

Пасажира, 34-річного жителя Львова, після надання медичної допомоги відпустили.

У керманича легковика відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. Водії вантажівок, жителі Львівщини, не постраждали.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень