Луганська «Зоря» здобуває другу поспіль перемогу у Лізі Європи

Команда Юрія Вернидуба обіграла «Герту»

На «Арені Львів» відбувся емоційний матч третього туру групового етапу Ліги Європи, в якому "Зоря" приймала берлінську "Герту". І, хоча гості одразу ж взяли гру під контроль, «Зоря» забила першою – на 42-ій хвилині луганський клуб заробляє небезпечний штрафний. Сілас взявся пробивати і м’яч вперше побував у воротах «Герти»! Німецька команда відновила паритет на початку другого тайму, коли Зельке забив перший гол «Герти» у поточному розіграші Ліги Європи. Остаточний рахунок у зустрічі встановив Олександр Сваток, який п’ятою переправив м’яч у сітку воріт німців.

«Зоря» - «Герта» - 2:1

У паралельному матчі групи J «Атлетік» та «Естерсунд» зіграли внічию – 2:2.

Після трьох турів у «Зорі» 6 очок і друге місце. Попереду «Естерсунд», який випереджає українську команду на одне очко. У «Атлетіка» 2 пункти, а в «Герти» - 1.

Наступний матч у Лізі Європи «Зоря» проведе знову проти «Герти» у Берліні 2-го листопада.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень